19 september 2017

Posters i mängder!

Allmänt

 
Hej mina godingar!
Min största kärlek just nu är posters från desenio. Har några styckna i lägenheten men vill ju ha så många mer hehe... känner nästan att jag inte har mer väggar att sätta upp tavlor på men har dock en vägg i köket som jag ska köpa till, hum får se vilka ut av alla dessa det blev! 

19 september 2017

Två masker!

Allmänt

 
 
Hej mina godingar! 
Ni kommer inte tro mig haha men jag är SJUK IGEN!! Nu är det tredje gången under 3 månader... jag förstår inte varför.. Ska gå till ica snart för att köpa saker så jag kan göra ingefärsshot och hoppas på att jag inte blir mer sjuk. Jag är så trött på morgonen när jag vaknar, ont i halsen, täppt i näsan oftast på kvällen och vi ska inte prata om min huvudvärk så jag hoppas att jag kan stoppa detta innan de blir värre...
 
Iaf nu har jag smackat på två ansiktsmasker. Båda kommer från mitt jobb, BodyShop och kan verkligen rekommendera dessa två om du är torr. Den första jag brukar använda är Japanese matcha tea som djuprengör ansiktet och efter det tar jag min Honey mask som återfuktar extremt bra! Dessa två passar för min hudtyp!

18 september 2017

Köket före/efter

Allmänt My home

 
 
 
 
Hej mina hjärtan! Hoppas att ni mår super bra! Det gör jag!
Har haft en riktigt mysmorgon här hemma. Jag börjar jobba kl 15.00 idag så det är ca 2 timmar kvar tills jag behöver åka. Men jag sitter i soffan och dricker lite kaffe. Vi fixade ju lite i köket förra veckan och här har ni lite bilder. Fortfarande mycket som jag vill göra men de blev super bra med mattan och även kökssoffan är ny, eller vi har fått den utav Simons pappa som fick den av sin pappa om jag inte har helt helt, så fint!