Samarbete med kroppstugan
 
 
 
 
Hej min finisar! 
Hoppas att allt är bra mer er! med mig är det stressigt! Så himla mycket som händer så jag hinner inte med hehe. Men nu försöker jag bara att ta en dag i taget och i morgon står det jobb på schemat och även en mysig picknick med min älskade Selma som är hemma från Stockholm. Nästa vecka drar jag till Stockholm för massa roliga saker! Kolla in mina nya naglar btw, hur fina är dom inte? Haha jag vet att jag säker det typ varje gång men blir ju alltid så nöjd, Ellen är grym!!!
 
Annons: Detta inlägget innehåller en adlink från Zalando.se 
 
 
Plånbok - HÄR
 
Godmorgon mina älsklingar! 
Sitter i soffan och dricker mitt kaffe som jag gör varje morgon hehe, ska strax ta och fixa mig inför jobbet men jag var bara tvungen att visa min nya plånbok från Mario Valentino. Hur fin??? Jag är expert på att glömma min plånbok när jag har en liten så nu köpte jag mig en GIGANTISK hahah så nu kan jag tusan inte missa den!!!

22 maj 2017

Ny bikini!

Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Hej mina godingar! Hoppas att allt är bra med er! 
Med mig så är det super. Känns som att våren har gått så fort och kan inte fatta att det är sommarlov och student om bara 3 veckor! Det är mycket som händer nu med flytten, jobb inför sommaren och även hösten, planera mysiga dagar med vänner och ett roligt event i Stockholm. Gud hur ska jag hinna med hehe. 
 
Ska försöka blogga lite mer nu eftersom det händer så roliga saker. I morgon är det jobb på Kappahl 10-18 så inget speciellt händer. Ska hem till mitt hjärta och mysa med han på kvällen. Kan inte fatta att vi snart är sambos!!