Hej mina älsklingar!
Hoppas att allt är bra med er! Jag sitter nu i soffan och ska strax dra iväg till jobbet och sen efter jag har slutat har jag 100000 saker att göra.
 
Kolla vilken go lunch/middag jag och Lina käkade på hennes jobb när jag var där! Tro det eller ej men vi blev så mätta haha! Nu ska jag drick lite kaffe! Puss!

10 juni 2017

Brunch med Ideal

Allmänt

 
 
 
 
 
 
Hej mina godingar! 
Hoppas att ni har haft en bra vecka. Min har bestått av mycket jobb.. I torsdags var jag i Stockholm på ideal's brunch. Super fint gjort verkligen. Sommar kollektionen är drömmen, woow så snygga skal verkligen! 
 
Träffade massa snygga och goa brudar och hann även mysa i några timmar med Lina. Super härlig dag och det kommer komma upp en video från eventet. Puss så länge! 

6 juni 2017

Mysig picknick

Allmänt

 
 
 
 
Hej mina godingar!
Hoppas att ni mår super duper bra! Har packat ihop lite saker på rummet inför flytten. Förhoppningsvis så får vi lägenheten om bara 2 veckor. Herre gud!!! På söndag ska jag och Simon iväg och köpa massa saker på Ikea igen! För några dagar sedan var Selma hemma från Stockholm och vi hade en mysig picknick ihop! påtala om Stockholm så drar jag dit på torsdag. Dock över dagen bara men jag hade tänkt att vlogga då! Så håll ögonen öppna hihi!