Hej mina godingar! Hoppas att ni mår bra!
Min förkylning är fortfarande kvar, eller jag börjar bli bättre men har typ ingen röst kvar hehe. Kolla va mysigt jag och Lina hade det igår? Innan jag började jobba åkte vi till spiken och göttade oss. Vi gick runt och kollade, käkade glass och självklart åt vi världens bästa räkbaguette.
 
Idag är det heller ingen vanlig dag. IDAG TOG MIN SYSTER KÖRKORT!!! Asså så grym är hon!! Så nu väntar jag på att hon ska komma och hämta upp mig så vi kan åka lite bil. Hihi min lilla skrutt. 

17 juli 2017

Ny spegel

Allmänt My home

 
 
Hej mina godingar!
Slutade jobbet för en stund sedan och när jag kom hem hade Simon hämtat våran spegel! Visst blev de bra! Den väggen som den står lutad mot är så himla lång så måste fylla ut den lite annars ser de så tomt ut men de blev jätte bra med spegeln där. 
 
Fick en fråga ifall jag kunde visa upp lägenheten och självklart ska jag det. Tänkte att jag skulle visa upp den lite då och då i olika inlägg. Vi är ju självklart inte riktigt klara än men ni kommer få se den. Puss!
 
 
Godmorgon mina godingar! 
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Vaknade i morses av att jag inte kan andas genom näsan och halsen bara värker. Usch, så nu börjar jag väl bli sjuk... Är så otaggad på jobb idag men nu ska jag äta upp min frukost och ta en ipren!