23 februari 2017

Islatte på morgonen!

Allmänt

 
Godmorgon mina pussgurkor! 
Klockan är strax 09.00 och jag ska börja fixa mig för att åka iväg och fixa håret! Åh ska bli så skönt! Har ju hållt på med mitt hår ett tag nu och aldrig blivit nöjd så nu ska jag iväg ännu en gång och fixa det så hoppas att jag blir nöjd denna gången då...
 
Efter frisören ska jag iväg och träffa Evelina. Nu var det ett tag sedan jag träffade henne så det ska bli mysigt! 
 

21 februari 2017

Inredningmums!

Allmänt

1/2/3/4/5/6/7/8/9/10
 
Hej mina sötnosar!
Jag och min pojkvän håller på för fult och letar efter en lägenhet. Det har vi gjort ett tag nu och det känns som att jag redan har flyttat haha. Mitt garage hemma hos mamma och pappa är fullt med ''flyttahemifrån'' saker. Så man kan ju säga att jag är sugen på att köpa inredning till en lägenhet som jag inte har haha! Jag gjort ett litet kollage på saker som jag gärna skulle vilja ha. Så detta är min stil som jag kommer att köra på! Vad har ni för stil i ert rum/lägenhet/hus? 
 
 
 
 
 
 
 
Jacka - Pellobello / Stickat - Cubus / Jeans - JC / Skor - Dinsko/ Väska - MK / Keps - Åhlens /
 
Hej mina godingar! Hoppas att ni mår super bra! 
Att klockan bara är 16.00 är ju helt otroligt haha känns som att jag har gjort så mycket redan. Fick hoppa in och jobba på Kappahl i några timmar idag och efter det tog jag en lunch med Essie på stan. Super mysigt att få träffa henne igen det var ett tag sedan! Efter lunchen hämtade jag upp Tilda och hon tog lite bilder på mig, super nöjd blev jag! Och nu är jag hos mitt hjärta och ska hoppa in i duschen är tanken.