Hej mina fina älsklingar!
Wow vilken vecka det har varit. Har jobbat en del på Kappahl eftersom vi har precis blivit klara med renoveringen och åh va fint det blir. Alla har verkligen varit sååååååå jäkla grymma och jag är så glad över att jag har fått vara med! Så i torsdags hade vi ''premiär öppning'' och vi firade lite ihop innan vi öppnade. Så grymma är vi och ni måste verkligen gå in och kolla hur fint allt blev!  
 
 
Hej mina godingar! Hoppas att ni mår bra! 
Idag är det Valborg! Ska ni hitta på något roligt? Själv ska jag dricka lite vin och mysa med två goa brudar. Sedan får vi se vad som händer. 
 
Kolla vilka fina saker jag har köpt till mitt kök. Jag tycker tyvärr inte att vårat kök är speciellt fint men jag får göra det bästa att fixa till det. Jag kommer att köra på mycket guld i lägenheten och blev ju helt extas när jag såg dessa snygga dl mått i guld haha. LYCKLIG! 
 
Annons: Detta inlägget innehåller en adlink från Nelly.com
 
1/2/3/4/5/6/7/8/
 
Hej mina godingar! Nu är det inte långt kvar tills studenten. Alla 98or, är ni taggade?!?! Här har jag hittat 8 super snygga utspringsklänningar, trean är nog min favorit. Kommer även lägga ut ett inlägg om massor av fina balklänningar också!