29 september 2016

Girlgang!

Allmänt

 
Halsbandet hittar ni HÄR
 
Hej mina godingar! Hoppas att allt är bra med er!
Idag har jag haft en riktigt slö dag. Jag har inte gjort så mycket förutom att jag har städat. I morgon ska jag jobba och det blir en lååååång dag. Vad tycker ni om mitt nya halsband? Jag älskar det!
 
På lördag ska jag iväg till Stockholm igen och gå på Social media party. Är det någon av er som ska dit så kommentera gärna! 
 

28 september 2016

The Balm

Allmänt

 
Bronzer - The balm / Primer - The balm 
 
Hejsan mina sötisar! Hoppas att allt är bra med er!
Idag var jag iväg i Lidköping med min Evelina. Vi köpte lite grejer till hennes iflyttningsfest nu på lördag woohoo. Jag köpte lite smink, blev en bronzer och en primer. Inte det roligaste sminket att köpa men men... 
 
Nu ska jag inte göra speciellt mycket innan jag ska hämta Agnes i Skövde senare ikväll. Puss så länge mina hjärtan!

27 september 2016

Tisdag och rosa

Allmänt Outfits

 
 
 
 
 
 
Polo tröja - Kappahl / Jeans - Kappahl / Skor - Din Sko /
 
Hej mina hjärtan! Hoppas att ni har haft en bra dag!
Idag har jag varit iväg och fotat olika outfits med min syster och efter det åkte jag och älsklingen till Skövde och gick på stan. Köpte en jacka som jag har kollat på så sjukt länge. Har varit lite tvek men jag har prövat den varje gång jag gått förbi Carlings och nu är jackan min! Super nöjd verkligen. 
 
Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på film. I morgon ska jag på jobbintervju och träffa Evelina. Ska kanske hämta Agnes från tåget också lpå kvällen. Puss och godnatt!