2 november 2016

Lite nytt!

Allmänt

 
Hej mina godingar! Hoppas att ni mår super bra! 
Usch det är så tråkigt väder och man blir så trött av de. I veckan var jag i Skövde med Selma som är hemma från Stockholm och vi var inne på kicks och kollade lite så blev faktiskt så att jag kom hem med lite smått och gott.
 
Har verkligen behövt en prafym så länge nu men inte hittat ngn jag gillar men för några dagar sedan hade Selma på sig en parfym som jag dog av hehe. Den heter Zadig & Voltaire och luktar nästan lite som en killparfym men det gillar jag hehe. Vill inte ha någon söt parfym så denna passade mig perfekt! Fick även med mig en ny foundation hem från smashbox. Tyvärr börjar mina bli lite för mörka så var tvungen att köpa en ljusare. Har aldrig testat den från smashbox är den bra? 
 
Så det var saker som jag behövde men jag fick ju syn på ett liquid lipstick från anastasia och blev kär. Nej men asså ni förstår inte hur fin färgen är! Den heter ''Sad girl'' och är lite mörk lila/röd som torkar matt men har lite glitter i sig. Åh så snyggt! 
 
Har köpt så mycket smink och andra produkter till ansiktet så kommer komma upp många sådanna inlägg nu hihi. Puss så länge!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress