26 november 2016

Idealofsweden!

Allmänt

Hej mina sötisar! Hoppas att allt är bra med er!
De här inlägget är i samarbete med Idealofsweden.
Kolla vilka snygga skal jag har fått hem! Åh! Oavsett om detta är ett sammarbete eller inte så är jag alltid ärlig och idealofsweden är mitt absoluta favorit märke när det kommer till mobilskal. Dom är så jäkla snygga och kvaliten är grym! 
 
 
Kolla mitt första skal! Älskar att ha många mobilskal för då kan man alltid matcha med sin outfit. Detta skal matchar jag ihop med en grön/blå stickad tröja. Jag vill ha detta möster som kakel i köket haha. Hur snyggt??
 
 
Nästa pärla är ju självklart en med vit marmor och ni vet ju att jag älskar marmor och guld. Passar perfekt och jag matchar detta skal med en beige klänning och guldsmycken såklart!
 
 
Skal nummer tre är min FAVORIT. Asså hur snyggg?!?!? ännu en gång blev det marmor och färgerna är så vackra. Favorit skal + favorit jacka = dööööö snyggt! Gillar också att skalet kan man matcha med både silver och guld.
 
 
Sist men absolut inte minst ännu ett marmor skal hahah men denna gången svart. När jag fick hem mitt paket så norpade pappa direkt åt sig de svarta skalet haha så gulligt han älskar det lika mycket som jag. 
 
Idealofsweden har ändrat lite grejer med skalen. Ist för att det bara står idealofsweden på skalet så har dom nu som en liten guldbricka och mer guld tackar man ju inte nej till! 
 
Tusen tack för alla fina skal lika nöjd varje gång. 
In och shoppa snygga skal som ni kan matcha era fräsiga outfits med! 
 
 

26 november 2016

Smink video

Allmänt Videos

 
Hej mina godingar! Hoppas att allt är bra med er! 
Gjorde en smink video för någon dag sedan och här har ni den!