13 juni 2016

Nya skor!!!!

Allmänt

 
 
Hej mina älsklingar! Har suttit och svarat på mail och bloggat i typ en timme nu... Ska snart hoppa in i duschen och sedan iväg och dricka vin med två bruttor. Kameran åker med så ni kan vara lugna ni kommer inte missa något jag lovar er hihi. Hoppas att ni har en bra dag och i morgon tänkte jag köra en frågestund. Har inte haft en frågestund på flera år så vi får se ifall det trillar in lite frågor eller inte!
 

13 juni 2016

Idealofsweden!

Allmänt

 
 
Hej mina finisar! Har just nu ett samarbete med https://idealofsweden.com  och kolla vad jag har fått hem!! två super duper fina skal. Kan inte riktigt bestämma mig för vilket skal jag ska ha så jag håller på och byter varje dag hehe. 
 
Om ni som jag gillar marmorskal så tycker jag verkligen att ni ska kolla in deras sida. Jag valde att klicka hem de vita men sedan finns det även i svart och grön marmor som också är sjukt snygga. Idealofsweden har inte bara som sagt marrmor skal, dom har även andra härliga skal med mönster som tex mitt blåa och även fodral som du även kan ha dina kort i. 
 
Jag är som sagt super nöjd och tycker verkligen att ni ska kolla in deras sida! Puss så länge mina hjärtan!
 
Vilket skal av dessa två är eran favorit?