Hej mina älsklingar! Hoppas att ni har haft en bra helg, det har iaf jag haft! Ny vecka nya möjligheter som man brukar säga. Jag jobbar måndag till fredag och sedan är jag ledig helgen vilket ska bli så skönt då jag var tvungen att hoppa in och jobba i lördags... 
 
Lina kommer hem i två dagar från Göteborg så ska mysa med henne. Lördag ska jag, Simon och två andra till Göteborg vilket ska bli super roligt OCH på söndag ska jag hämta Stina!!! Asså ni fattar inte hur mycket jag saknar henne och nu ska hon äntligen komma hem. Hämtar henne på flygplatsen kl 10 på söndag kväll, längtar som tusan, ingen söndagsångest för mig inte! 
 
 

20 juli 2016

Nya naglar!

Allmänt Nails

 
 
Hallå mina godingar! Igår var jag ledig från jobbet, wohoooo! Då passade jag på att fixa naglarna och fransarna. Tyvärr så ser man inte den riktiga färgen på naglarna på bilderna, färgen är alltså neonrosa. SÅÅ COOLT! Lyser typ om mina naglar nu hehe. Det var även sista gången Frida gjorde mina naglar... Men nu ska jag börja gå hos en ny tjej som heter Ellen som även gör mina fransar. 
 
Idag ska jag jobba och lär bli en hetsig dag. Ny rea och 50% på rea priset så lär bli mycket folk men kul! Då hoppas jag att dagen går fort. Ha en super bra dag mina älsklingar!
 
 
 
Jag bara ÄLSKAR idealofswedens marmorskal. Så sjukt snygga. Jag har ett grönt och ett vitt, det svarta skalet på bilden är Linas som också är sjukt snyggt. Så nu kan vi glida runt i våra fräsiga telefoner hehe ;)