29 februari 2016

Ge mig sommar!

Allmänt

 
Kan det snälla, snälla, snälla bli sommar snart... Vill kunna ha härliga klänningar utan att frysa, snygga solglasögon, lyssna på musik och sjunga (skrika) med i en nercabbad bil. Hur härligt låter inte de? Sedan längtar jag ju inte mer till sommaren när Lina har bokat resa... Håll ut Rebecka!
 

29 februari 2016

Snygg brud!

Allmänt

 
 
Haha skulle försöka ta några fina bilder på Elina men hon ville inte stänga munnen... Hej mina godingar! Idag har varit en fullspäckad dag kan man säga. Vaknade och hämtade upp Lina, vi åkte till Lidköping för att handla massa roliga saker till vår fest som är om ca två veckor. Oj vad vi har väntat haha! Så nu är nästan allt köpt. Efter det åkte vi till Skövde för att fortsätta köpa in massa saker och sedan käkade vi lunch. Har även hunnit med att fixa fransarna och bokat klipptid. 
 
I morgon ska jag iväg till Göteborg och träffa en tjej som heter Lisa. Ska bli så mysigt! Ska försäka hinna med att blogga på morgonen innan jag åker till tåget. Låter det bra? Puss mina godingar!
 

29 februari 2016

Mac läppstift

Allmänt

 
 
 
 
 
Asså hur gulligt är inte detta? Jag var och fikade med Selma för några veckor sedan innan jag åkte till Stockholm och så fick jag ett läppstift av henne bara sådär för hon visste att jag ville ha det. Så himla snällt och jag är super lycklig! Vad tycker ni om färgen? Jag älskar den!