26 augusti 2016

Två nya skjortor

Allmänt

 
 
 
Skjortor från Gina Tricot 
 
Hallå mina sötisar! Hoppas att allt är bra med er. Sitter just nu och pratar med Selma i telefonen medans hon är på väg till Stockholm. Påtala om Stockholm så ska jag dit på tisdag-torsdag och träffa Lina och Selma. Så mysigt jag längtar verkligen!! 
 
Kolla vilka super snygga skjortor jag köpte i veckan. Ska visa bättre bilder på dom framöver för dom är perfekta!! 

23 augusti 2016

Pyjamas skjortan

Allmänt

Okej mina vänner. Vad säger vi om pyjamas trenden? Själv tycker jag att den är riktigt snygg. Jag skulle matcha skjortan med ett par antingen lite kortare eller ett par långa vida byxor, hade även kört ett par klackar till så att det inte skulle se ut som att jag har pyjamas på mig på riktigt hehe. Älskar när det kommer nya trender som är mjuka och härliga plagg. Myskläder som ändå är snygga, love it! 
 

23 augusti 2016

Läckö slott

Allmänt

 
 
 
 
 
Hallå mina godingar! Hoppas att ni mår bra, själv mår jag väldigt dåligt... har blivit sjuk igen. Har varit sjuk nästan hela sommaren och jag blir ju aldrig helt frisk. Iallafall Lina har varit hemma i några dagar så igår åkte vi till Läckö slott och gick en rundtur som faktiskt ganska kul hehe. Efter de så åkte vi till Spiken och käkade lite mat mums. 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på något roligt, puss!