Hallå mian godingar! Nu ligger jag i sängen hos Selma efter en härlig dag i Stockholm. Vi har gått på stan och shoppat, druckigt vin och käkat gott. I morgon ska jag följa med och vara modell igen på Selmas skola. Efter det ska vi gå på stan igen och på kvällen ska jag ut och äta med min pappa. Myspys!! Godnatt mina underbara vänner!
 

25 april 2016

Edblad

Allmänt

 
 
 
Hallå mina godingar! Kolla vilka fina smycken jag fick i födelsedagspresent. Både ringen och armbandet kommer från ett av mina favoritmärken Edblad. Fick ett halsband från Kajsa-Stina i studentpresent som kommer från Edblad och som har blivit mitt favorithalsband. 
 
I morgon åker jag till Stockholm. WOHO! Ska åka dit med pappa och i Stockholm ska jag träffa min Selma. Ska bli så mysigt och skönt att komma iväg lite eftersom jag jobbar så mycket för tillfället. Vi hörs i morgon! Love you!
 
 
 
Hej mina fina vänner! Här sitter jag just nu, känner lukten av mammas mat och bloggar lite. Men vet ni vad? Jag har fått ett nytt jobb, wooohooo! Jag ska börja jobba på Kappahl och jag är så taggad. Jag vill ju jobba med kläder och då är det perfekt att börja i en klädaffär. Har min första dag i morgon. Ska gå upp kl 06.00 i morgon vilket jag inte är så taggad på men det ska bli kul ändå hihi!