30 september 2015

Pannkakor!

Okategoriserat

PicMonkey Collage

Hallå  mina godingar! Idag är jag ledig så käkade pannkakor till frukost hihi. Vilken lyx va? har inte något speciellt att berätta, har precis duschat och väntar på att min älskling ska sluta jobbet. Så spännande är mitt liv just nu hehe. Puss så länge!

29 september 2015

Hösten är här!

Okategoriserat

DSC_1435 DSC_1439

Vilket väder vi har! Solen skiner och det är varmt och skönt. Har jobbat idag, slutade tidigt alltså kl 14.00. I morgon ska jag följa med några från mitt gym och planera lite inför ett pass jag ska ha! Vad jag ska göra tänker jag inte riktigt berätta än men det börjar bli stressigt eftersom passet börjar redan nästa vecka haha. Puss så länge!

29 september 2015

Serier.

Okategoriserat

Suits_16x9_FeaturedPromo_1920x1080

Suits - Just nu kollar jag på en serie som heter Suits. En serie som handlar om en advokat vid namn Harvey Specter som precis blivit befordrad. Harvey måste anställa en biträdande jurist och blir imponerad av Mike Ross pga hans intelligens och anställer honom. Men Mike har dock inget juristexamen och det måste båda två smyga med. Hur tror ni det går?

En super bra serie tycker jag och vem gillar inte snygga killar i kostym?

white-collar

White Collar - Den bästa serien som finns! Tyvärr har jag kollat klart alla säsonger men överväger ifall jag ska kolla om dem. Serien handlar om Peter Burke en FBI-agent som under många år har jagat den super snygga och listiga Neal Caffrey. Efter många om och men så fångar Peter Burke honom och han sätts in på ett högsäkerhetsfängelse men självklart lyckas Neal Caffrey rymma för att leta efter sitt livs kärlek.

White Collar måste ni verkligen se! Och samma här, hur snygg är inte han i kostym?

 

Dessa två serier finns att kolla på Netflix. Nu har ni något att göra i helgen. Puss!