29 november 2015

MAC

Okategoriserat

DSC_0337 DSC_0338

Här är mina två läppstift från Mac. I morgon åker jag och Lina till Stockholm och vi är super taggade så då tänkte jag köpa ett läppstift till hihi. Ska krypa ner i sängen nu med min älskling så får vi se ifall jag hinner göra ett inlägg i Stockholm. Puss så länge!

26 november 2015

För mörk i håret?

Outfits

PicMonkeyn Collage

DSC_0282

PicMonkey Collajgje

DSC_0280

PicMonkey Collagke

/ Topp - Michael kors / Kjol - Zara / Skor - dinsko /


Oj haha, mitt hår är ju typ svart. Färgade mig hos frisören för ca 2 månader sedan och då bestämde jag mig att jag ville bli mörk men inte riktigt svart. Sedan så kommer ju den roliga utväxten fram så jag bestämde mig för att färga håret mörkt hemma ist vilket jag har gjort i flera år. Men wow va mörkt det blev hehe. Frågan är ju passar jag i de?

26 november 2015

Makeup

Okategoriserat

PicMonkey Collange

Jag har fått ett nytt intresse! och det är smink. För något år sedan så var jag så dålig på att sminka mig, asså ni fattar inte haha. Jag har bara använt puder och mascara en längre tid men nu har jag blivit helt galen och så fort jag är sminkad så går jag ingen stans utan mina läppstift. Tänkte göra ett inlägg snart om mina två favoriter från mac. Min syster fick för ett tag sedan ett stort intresse för smink och då har det blivit att jag har lånat av henne och jag tror att det är därifrån jag har fått mitt intresse.